miten valita välittäjä

Miten valita kiinteistönvälittäjä?

Kiitos kun jaat tämänkin sivun!

Kolme asiaa mihin kiinnittää huomiota, kun valitset välittäjää.

#AsunnotLive ohjelmassa kysytään paljon miten välittäjä pitäisi valita. Tein tästä jo kauan sitten videon ja vaikka markkinatilanteet ovat matkan varrella muuttuneet näihin asioihin kannattaa kiinnittää aina huomiota.

1. Sitoutuminen ja resurssit

Kiinnitä huomiota välittäjän sitoutumiseen ja resursseihin. Lopullinen valinta kannattaa tehdä vastuu välittäjän perusteella, mutta tarkista myös välitysliikkeen resurssit. Aktiivisesti myyntityötä tekevä välittäjä saa näytöille enemmän ihmisiä ja sitä kautta asunnosta parhaan markkinahinnan.

2. Miten tarjousneuvottelut hoidetaan

Välittäjillä on erillaisia tyylejä hoitaa tarjousneuvotteluita. Pystyykö välittäjä luomaan hintakilpailua? Saako välittäjä asunnosta parhaan hinnan, vai pyrkiikö välittäjä myymään asunnon vain mahdollisimman nopeasti?

Itse suosin tarjouskauppaa. Tarjouskaupassa prosessi on kaikille avoin ja ostajat näkevät, mitä asunnosta on tarjottu oikeasti. Tarjouskaupassa sovitaan myyjän kanssa aina rajahinta, minkä alle myyjän ei tietenkään tarvitse asuntoa myydä.

Tarjouskauppa lyhentää myyntiaikaa ja nostaa keskimäärin toteutuvaa myyntihintaa.

3. Henkilökemia

Välittäjää valittaessa henkilökemia on lopulta todella tärkeää. Lopputulos riipppuu hyvin paljon siitä, että asunnon myynnistä tehdään realistinen markkinointisuunnitelma, mihin sekä myyjä, että välittäjä sitoutuvat.

@markkumutanen.com

Miten valita kiinteistönvälittäjä mun3-pointtia, kommentoi osallistut 20€ lahjakortin arvontaan💲💵💸 #asunnotlive #kiinteistönvälitys

♬ alkuperäinen ääni – MarkkuMutanen.COM

https://vm.tiktok.com/ZGeM2boMG/