Voittava Potkutekniikka

Voittava potkutekniikka

Kiitos kun jaat tämänkin sivun!

Haluatko potkutekniikan, millä voitetaan otteluita? Potkutekniikkaa ei voi oppia yhdessä yössä ja hyvää potkutekniikkaa pitää myös ylläpitää ja kehittää jatkuvasti. Luuletko että keihäänheittäjät lopettavat keihäänheittämisen harjoittelun, kun yhden kerran saavat heitettyä yli 80m?

Voittava Potkutekniikka

Valmennan Hifk junioreita(u7 ja u11, 2024). Omassa valmentajan arjessa olen törmännyt paljon siihen, että nuoret eivät osaa potkaista, tai syöttää jalkapalloa. Toki palloa osataan tökkiä eteenpäin, mutta potkutekniikka on usein suurin rajoite pelaajan kehittymiselle eteenpäin.

Se kuinka vähän jalkapallon potkaisemisen taitoa opetetetaan yllätää aina, kun eri seuroissa kiertää ja valmentaja kollegoiden kanssa juttelee. Jos olet käynyt tenniksen, golfin, tai minkä tahansa lyönti-, tai potkulajin peruskurssin tiedät, miten paljon huomiota kiinnitetään lyönnin, tai heiton taidon opetukseen.

Kuitenkin jalkapallopelit ratkeavat siihen, että toinen joukkue potkaisee, tai lyö päällä yhden maalin enemmän kuin toinen joukkue. Kannattaisiko siis panostaaa enemmän omaan potkutekniikkaan?

VOITTAVA POTKUTEKNIIKKA VALMENNUKSET

Valmennan potkutekniikkaa tietysti omille pelaajilleni Hifk:ssa. Motivoituneille pelaajille järjestän yksilövalmennuksia ja mielelläni vierailen myös muissa seuroissa vetämässä seminaareja ja koulutan myös valmentajia, jotka haluavat oppia opettamaan potkutekniikan taitoa.

ILMAINEN ANALYYSI.

Kuvaa oma potkutekniikkasi videolle ja jaa se TikTokkiin tai Instagrammiin.

  • Tägää minut videoosi tiktok: @markkumutanen.com insta: @mmutanencom
  • Lisää #VoittavaPotkutekniikka
  • Kommentoi lyhyesti mitä hyötyä on hyvästä potkutekniikasta.

Voittava potkutekniikka yksilövalmennus

Haluatko uutta puhtia potkuusi? Yksilövalmennukseni alkavat 30min tutustumisesta, mistä saat videoanalyysin omasta potkustasi ja vinkkejä harjoitteista, mitkä tukevat potkutekniikan kehitystä.

Potkutekniikan harjoittelu ja selkeät videovalmennukset olisi hyvä sisällyttää viikottaiseen harjoitusohjelmaan.

OTA YHTEYTTÄ tai soita 050 340 6423

Voittava Potkutekniikka seminaarit

Räätälöin seuroille mielelelläni Voittava Potkutekniikka seminaareja. Ota yhteyttä ja räätälöidään teille sopiva paketti.

Ole rohkeasti yhteydessä.

OTA YHTEYTTÄ tai soita 050 340 6423

Voittava Potkutekniikka Leirit

Voittava Potkutekniikka Leirien aikataulut löydät tästä.

@markkumutanen.com

City Manu 3-1 ja kukaan ei ole yllättynyt. Mutta matsi oli tosi hyvä ja olihan tuossa MUUTAMA jossiteltavakin asia.. #urheiluneliö #jalkapallo #modernipotkutekniikka #coach #valmentaja #potku #tekniikka #taito

♬ alkuperäinen ääni – MarkkuMutanen.COM
Posted in Yleinen