malmin lentokenttä

Kunnallisvaalit 2021 – kuka on ehdokas Markku Mutanen osa 2. Malmin lentokenttä.

Kiitos kun jaat tämänkin sivun!

Kirjoitellessa tätä toista blogiani sataset paukkuu seuraajissa. Kiitos siitä! Seuraava tavoite on tuhatluvut, siihen jo tarvitsen vielä enemmän teidän apua. Jaathan viestini niin pääsen viemään eteenpäin SINUN asiaasi, KIITOS!

Malmin lentokenttä?

No sitten itse asiaan ja henkilöesittelyni toiseen osaan. Kun kerroin lähteväni ehdokkaaksi kunnallisvaaleissa ensimmäinen Facebook postaukseni herätti eniten keskustelua Malmin lentokentästä. Hieman hauska episodikin sattui kun minulta kysyttiin “MALMIN LENTOKENTTÄ?” ja vastasin siihen selkeästi “KYLLÄ”. Majavaradion tutkiva journalisti Mikko Vehmas puuttui keskusteluun ja väitti, että taas niin poliittinen vastaus, mistä kukaan ei saa selkoa. Selvennykseksi olen sitä mieltä, että Malmin lentokenttää on kehitettävä. Niin kehitettävä siis LENTOKENTÄN ehdoilla ei betoni slummin.

Perheemme asuu Helsingin Puistolassa aivan Malmin lentokentän vieressä ja onhan se kotiovelta mukava lähteä hiihtolenkille. Mutta jos unohdetaan hetkeksi luontoarvot, niin mitä muuta Malmin lentokenttä on. Vaikka Covid nyt runtelee lentoliikennettä niin väitän että tulevaisuudessa lentämisellä on suuri merkitys ihan kansantalouden kannalta. Ja pääkaupunki, millä ei ole omaa lentokenttää kuullostaa oudolta? Lentokenttä ja sen ympäristö tarjoaa yrityksille tulevaisuudessa paljon kehitysmahdollisuuksia ja parantaa yhteyksiä niin Suomen sisällä kuin lähialueilla. Ja kyllä Malmille asuntoja mahtuu, vaikka lentokenttä pysyisikin lentokenttänä.

Aikanaan olin mukana Kokoomuksen toiminnassa. Nyt yhden Kokoomuslaisen kollega ehdokkaan kommentti Malmin lentokentästä jotenkin toi vanhoja muistoja mieleen, siitä miksi en koskaan vaaleissa Kokoomuksen listoille lähtenyt. FB sivuillaan hän kertoo olevansa Malmin kentän tuhoamisen kannalla koska; “Malmin lentokentän rakentamista ei voi enää estää, koska päätös on tehty 2016.” Jos asiaa haluaa kärjistää niin tuonhan voisi ymmärtää myös niin, että vaaleja ei tarvitse järjestää, kun kaikki hyvät päätökset on jo tehty. Itse lähdin poliitiikkaan, jotta voin vaikuttaa myös vanhoihin virheisiin. Keskustelu Malmin lentokentästä varmaan tulee käymään kuumana. Minä lähden nyt hiihtämään kentän ympäri niin pää pysyy kylmänä ja sydän lämpimänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *