kunnallisvaalit 2021

Kunnallisvaalit 2021 – Kuka on ehdokas Markku Mutanen

Kiitos kun jaat tämänkin sivun!

Olen ehdokkaana kunnallisvaaleissa 2021. Pitkään olen tätä ehdokkuutta ja puoluetta miettinyt. Lopulta sain tehtyä tärkeän päätöksen. Puolueen ehdokkaaksi minut on jo valittu ja puolueen julkaisen 15.2.2021 mennessä. Halusin kuitenkin ensin hieman esitellä itseäni ja toki kuulla, mitkä asiat ovat juuri sinulle tärkeitä. Arvostan sinun kommentteja ja lupaan vastata kaikkeen palautteeseen – Kiitos!

Perheen isänä lähellä sydäntäni ovat tietysti lasten ja nuorten asiat. Ja toki meidän aikuisten hyvinvointi. Kyllä perheen hyvinvoinnin keskiössä on se, että vanhempien asiat ovat kunnossa ja uskoa positiiviseen huomiseen riittää! Kamppanjassani tulen nostamaan esille ajatuksia siitä, miten entisestään voitaisiin kehittää jo nyt hyvällä tasolla olevia lasten, nuorten ja perheiden kokonaispalveluita.

Olen itse työskennellyt mm. laaja-alaisen erityisopettajan sijaisena, sekä S2(suomi toinen kieli) opettajana ala-asteella. Harrastuksieni puolesta valmenna lapsia ja nuoria Brasilialaisessa Jiu-Jitsussa. Näitä kokonaisuuksia miettiessäni olen enemmän ja enemmän Jenkkien mallin kannalla, missä lasten harrastukset on toteutettu koulujen yhteydessä, siten, että ohjelmaa riittää koko päiväksi ja sitten illalla on oikeasti aikaa perheelle, eikä autossa istumiselle ja harjoitusten perässä juoksemiselle. Voisivatko urheiluseurat ja koulut tehdä Helsingissä enemmän yhteistyötä?

Tätä kirjoittaessa Covid-runtelee erityisesti nuorten harrastuksia ja monet seurat ovat varmasti suurien haasteiden edessä. Seurojen panosta ja pyyteettömän vapaaehtoistyön merkitystä lasten ja nuorten hyvinvoinnille ei voi koskaan korostaa liikaa. Lajista riippumatta viesti kentältä on ollut huolestuttava. Nuoret harrastavat entistä vähemmän liikunnallisia harrastuksia. Nyt on oikea aika madaltaa kynnystä oman mieleisen lajin löytymiseen. Keinoja tukea tätä kehitystä meillä on. Nyt tähän vain täytyy panostaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *