asunnon myynti etänä

Asunnon myynti etänä?

Kiitos kun jaat tämänkin sivun!

Voiko asunnon myydä täysin etänä? KYLLÄ, asunnon voi myydä etänä ja säästät paljon aikaa, kun koko asunnon myynti prosessi hoidetaan sähköisesti.

Välityspalkkiotarjous ja Toimeksiantosopimus

Asunnon myynti alkaa siitä, kun olet yhteydessä minuun. Voit soittaa minulle aina 09-21 välillä suoraan, mutta tehokkaimmin pääsemme liikkeelle, kun laitat minulle asunnon perustiedot ja ajan milloin haluat minun soittavan sinulle. Kun minulla on asunnon perustiedot saat myös samalla alustavan hinta-arvion asunnosta, ja pystyn tekemään välityspalkkiotarjouksen.

Toimeksiantosopimuksen allekirjoituksen jälkeen, pystyn hankkimaan kaikki dokumentit myyntiä varten ja varaan asunnolle ammattivalokuvaajan kuvauksia varten. Kuvausten yhteydessä kuvaan itse lyhyen some-esittelyn ja tutustun asuntoon tarkemmin, tarvittaessa päivitän hinta-arvion tässä vaiheessa.

Kun minulla on kaikki tarpeelliset dokumentit käymme yhdessä läpi selostusliitteen. Selostusliitteen allekirjoituksen jälkeen kohde julkaistaan myytäväksi.

Asunnon etämyynti on myös hyvä vaihtoehto kuolinpesille. Kaikkia asiat saadaan hoidettua sähköisesti ja monasti eri paikkakunnilla asuvien ihmisten ei tarvitse papereita lähetellä allekirjoiteltavaksi toisilleen, saati matkustaa allekirjoittamaan sopimuksia.

Asuntokaupat etänä?

Myös asuntokaupat hoituvat sähköisesti, omalta kotisohvalta. Tarjousneuvottelun jälkeen ostaja ja myyjä allekirjoittavat hyväksytyn tarjouksen sähköisesti.

Useimmiten asunnon ostoon sisältyy pankkilainaa ja silloin kaupat sujuvat täysin sähköisesti pankkien DIAS-järjestelmässä.

Myös käteiskaupat(rahat pankkitilillä) onnistuvat täysin sähköisesti.

Ota yhteyttä, minulta voit kysyä aina luottamuksella asunto-, ja kiinteistöasioissa.

050 340 64 23