pullan käyttö on kriminalisoitava

Pullan käyttö on kriminalisoitava!

Kiitos kun jaat tämänkin sivun!

Kylässä, juhlissa ja palavereissä minulle tyrkytetään hetkellisesti hyvää oloa tuottavaa nautintoainetta. Tämä paholaisen tekele aiheuttaa yhteiskunnalle enemmän kustannuksia kuin alkoholi ja kannabis yhteensä.

Kyllä – puhun pullasta, kampaviinereistä ja muista vehnäsokeri päihteistä, joiden käyttöön pitäisi puuttua mitä ankarimmin!

Ensimmäiseksi pitäisi kieltää pullan syöminen, eli pullattelu. Kun pullattelua aletaan kunnolla valvomaan saadaan myös poliiseille tärkeää tekemistä ja resurssit siihen työhön, mihin poliisit on koulutettu!

Tyypillisesti pullan käyttöön tutustutaan jo nuorena. Lääkkeiden avulla pullakoukussa laahustavat isovanhemmat tarjoilevat ilmaisia maistiaisia lapsille. Pulla liittyy olennaisesti myös lastenjuhliin, missä pullatellaan jopa kermakuorrutteisilla “kakuilla”.

Ilmaiset maistiaiset ja pullan viihdekäyttö nuorena johtavat helposti ammattimaisempaan pullatteluun työelämässä. Erityisen vaarallisena pullatuotteena pidän hallituksen kampaviinereitä, joihin on mahdollista jäädä koukkuun ensimmäisellä kerralla. Kampaviinerit saattavat aiheuttaa myös psykoosia, mikä ilmenee liiallisena velanottona ja sekavina lupauksina.

Pitkäaikainen pullattelu johtaa väistämättä kovempiin pulliin. Mummon kotona leipomat pullat muuttuvat kansainvälisten donitsiketjujen sokerikuorrutteisiin erittäin muhkeisiin vehnägluteiinilla terästettyihin herkkupaloihin.

Erityisen kovalla kädellä pitää puuttua kansainväliseen kilpailuun! Rajat on suljettava kaikilta tuonti pullilta. Sulkeutumalla kansainväliseltä kilpailulta voimme taata reseptillä myytävien lääkepullien markkinan toimivuuden Suomessa.

Pullattelu johtaa vääjäämättä diabetekseen. Reseptillä myytävää lääkepulla jakelua on syytä kuitenkin kasvattaa! Erityisen tärkeänä pidän pullattelun KELA-korvauksia, jotta pullattelu pysyy tasa-arvoisena. Kasvattamalla monopoli pullan myyntiä kansa pysyy tyytyväisenä ja lääkeyhtiö luovat hyvinvointia Suomeen! Myös terveydenhuoltoon syntyy uusia työpaikkoja ja näin nostamme entisestään Suomen työllisyyttä ja luomme tasa-arvoista hyvinvointia.

Mielestäni Suomi on kovin päihdepositiivinen maa ja nyt meillä on hallituksessa puolue, mikä avoimesti valitsi päihdepositiivisen linjan. Kuulostiko yllä kirjoitettu huonolta parodialta. Lue uudestaan ja vaihda pullan tilalle alkoholi, kannabis, tai psyykelääkkeet.


Herättikö ajatuksia? Kommentoi alle ja laita jakoon!

Posted in Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *