voittamisenkulttuuri

Menestyminen vaatii Voittamisenkulttuuria

Kiitos kun jaat tämänkin sivun!

Haluatko menestyä? Ota tästä ripaus voittamisenkulttuuria!

Ärsyttääkö sinua, kun voittajat pitävät käsiä pystyssä ja ruiskuttavat Champanjaa? Suomalaiseen kulttuuriinhan voittaminen ei sovi ja varsinkin jos joku tuulettaa voitoa on se paheksuttavaa ylimielisyyttä. ”Kell´onni on, se onnen kätkeköön

Työkseni välitän asuntoja. Myyjän työssä voittaminen on arkipäivää ja on ihana työskennellä asiakkaiden kanssa, ketkä arvostavat voittavaa persoonaa. Joskus asiakaskäynneillä huomaan, että myyvä asenteeni jopa ärsyttää ja asunnon välittäjäksi halutaan ennemmin esittelijä, kun asunto kuitenkin myy itsensä. Myyjän ja esittelijän ero voi olla helposti 10% myyntihinnassa. Kumman sinä valitset myymään sinun asunnon?

Mietippä uudestaan omaa työtäsi, tai harrastustasi. Jos tekisit asiat laadukkaammin menestyisitkö paremmin? Voittaminen ja laatu kulkevat aina käsikädessä. Laadukas tekeminen synnyttää menestystä ja menestyminen kasvattaa voittajia. Miksi siis voittoa ei saisi tuulettaa.

Kokeileppa ensi kerralla ennen suoritusta nostaa kädet ilmaan. Tämä vapauttaa elimistöösi hormoneja, mitkä valmistavat sitä kilpailuun. (ehkä kannattaa tehdä ennen lavalle astumista ;-))

Voittamisenkulttuuri luennot ja valmennukset.

Olen rakentanut oman myyntityöni tueksi vahvan henkilöbrändin markkumutanen.com. Pelkästään TikTokissa kuukaudessa “mainokseni” saavat lähes 500 000 näyttöä.

Osa brändin kasvua on yhteistyö eri tahojen kanssa. Luennoin ja valmennan mielelläni erilaisissa organisaatioissa ja koulutun sosiaalisen median käyttöä. Haluaisitko, että sinun yritys tunnistettaisiin? Ota yhteyttä ja jutellaan.

#VOITTAMISENKULTTUURI #ASUNNOTLIVE #URHEILUNELIÖ