kiinteistönvälittäjä

Kädet saveen myyntityötä!

Kiitos kun jaat tämänkin sivun!

Asuntoa myydessä monesti unohtuu, että kaikki potenttiaaliset ostajat eivät tuijota aktiivisesti Etuovea, tai Oikotietä. Tämä korostuu erityisesti, jos kohteessa on jotain erityistä. Myös markkinatilanne vaikuttaa. Tämän hetken asuntomarkkinatilanne on odottava. Vai koska sinä olet viimeksi vilkaissut isompaa ja kalliimpaa asuntoa?

Miten voit tavoittaa asunnonostajat, jotka eivät juuri tällä hetkellä etsi asuntoa? Rahalla tietysti saa ostettua ilmoitukselle mainontaa, mutta kaikkein tärkeintä on kädet saveen myyntityö. Kaikki kiinteistönvälittäjät lupaavat omia verkostoja ja ne ovat tietysti tärkeitä. Kohteen tullessa myyntiin on hyvä hetki soittaa omat verkostot läpi ja samalla kysyä muutkin kuulumiset. Omien verkostojen lisäksi sosiaalisen median kanavien käyttö markkinoinnissa on tärkeää!

Asuntokauppojen jälkeen kysyn aina ostajilta, mistä palvelusta huomasit ostamasi asunnon ensimmäisenä. Kyllä yli ~80% vastaa Etuovi, tai Oikotie. Mutta aina välillä vastaus on “nähtiin sinun tekemä some-video”. Kun myyt asuntoasi onko sinulla varaa, jättää nämä potenttiaaliset ostajat huomioimatta?

Tässä vaiheessa haluan kiittää kaikkia seuraajia ja videoideni jakajia. Kiitos! Viimeisin kuukausi oli taas hyvä. Yli miljoona näyttöä ja mikä tärkeämpää yli 600.000 suomalaista tavoitettu.(99,1% katseluista Suomesta ja 60% PKS-alueelta)

Asuntoasioissa ota yhteyttä ja myydään myös sinun kotisi parhaaseen markkinahintaan.

Posted in Yleinen